Varaussivustot, joihin voimme luottaa

Kukapa meistä ei olisi edes kerran elämässään törmännyt epäilyksen tunteeseen nähdessään uskomattoman halvalta tuntuvan hinnan upeassa hotellissa. Internetistä löytyy kaikkea ja kuka tahansa voi julkaista siellä mitä tahansa. Siksi onkin hyvä pitää pää kylmänä ja vertailla eri sivustoja järkevästi. Seuraavaksi esittelemme Suomessakin tunnetut kansainvälisesti toimivat varaussivustot, jotka tarjoavat rahoillemme vastinetta.

  • Booking.com

Yksi suurimmista varaussivustoista tarjoaa majoituksia ympäri maailmaa. Sivusto havaitsee käyttäjän sijainnin IP-osoitteen kautta ja tarjoaa automaattisesti vaihtoehdot omalla kielellä, sekä valuutalla. Hyvin varustettu hakukone ottaa kaikki mieltymykset huomioon ja hakutulokset voi järjestää sijainnin, hinnan, tähtiluokituksen tai majoituksen tyypin mukaan. Varausehdot ilmoitetaan aina ennen varausvahvistusta ja Booking.com jättää usein maksun asiakkaan ja hotellin kesken ja kommunikointi suoraan majoituspalveluun on nopeaa ja helppoa omasta Booking-sovelluksesta tai sähköpostista. Lisäksi 24/7 auki oleva suomenkielinen asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan ongelmatilanteissa. Bookingin oma ilmainen Genius-ohjelma tarjoaa myös asiakkailleen lisäalennuksia ja muita etuuksia.

  • Expedia.com

Bookingin nojalla yksi maailman suosituimmista sivustoista toimii myös suomen kielellä ja valuutalla. Expedia tarjoaa majoituksen lisäksi lentoja, autonvuokrausta sekä mahdolliset loma-aktiviteetit, jotka voi varata etukäteen varmistaakseen edullisemmat hinnat. Hinnat ja verojen osuus on eritelty, sekä asiakkaalle ilmoitetaan ennen varausvahvistusta selkeästi onko varauksella peruutusoikeutta vai ei. Expedialla toimii myös vuorokauden ympäri auki oleva asiakaspalvelu. Expedian oma ilmainen Member-ohjelma tarjoaa jopa 10% lisäalennuksia sekä viime hetken parhaimmat hintadiilit. Lisäksi jokaisesta majoitusvarauksesta käyttäjä kerryyttää pisteitä, joilla voi myöhemmin lunastaa itselleen ilmaisia hotelliöitä tai muita palveluita.

  • Hotels.com

Hotels.com on tällä hetkellä todennäköisesti maailman suurin varaussivusto. Sivusto tarjoaa valtavan määrän hotelleja kirjaimellisesti ympäri maailmaa ja mukauttaa automaattisesti sivuston kielen sekä valuutan käyttäjän sijainnin mukaan. Hotels.com tarjoaa lisäksi hintatakuun, mikäli asiakas löytää saman hotellin toiselta sivustolta halvemmalla, Hotels.com tarjoaa sen samaan hintaan. Sivustolla on myös houkutteleva tarjous, jossa jokaista kymmentä maksettua hotelliyötä kohden tarjotaan yksi ilmainen palkintoyö.

Nämä kolme yllämainittua sivustoa ovat tehneet jo pitkän uran osana maailman käytetyimpiä varaussivustoja ja pystyneet hiomaan tarjontansa ja asiakaspalvelunsa henkilökohtaisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Kun seuraavan kerran suunnittelet matkaa tai majoitusta Suomessa taikka maailman toisella puolella, suosittelemme tarkastamaan nämä sivustot!